Τηλ. παραγγελίες: 22510 54125 | Δωρεάν αποστολή από 50€ και άνω | Αποστολή σε Ελλάδα - Κύπρο - Εξωτερικό

Τρόποι αποστολής

Μεταφορικά – Παράδοση Παραγγελιών:

Α) Αποστολές εντός Ελλάδας.

Τα προϊόντα σας αποστέλλονται στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη φόρμα παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier).

Από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας οι παραδόσεις υλοποιούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα της συνεργάτιδας εταιρείας ως εξής:

• εντός Αττικής, εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα γίνει η αποστολή από την εταιρεία μας.

• στις πρωτεύουσες νομών εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα γίνει η αποστολή από την εταιρεία μας.

• στις λοιπές περιοχές-νησιωτικές εντός 3-5 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα γίνει η αποστολή από την εταιρεία μας.

Το κόστος της αποστολής με ΕΛΤΑ courier είναι 3,50€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) μέχρι 2 Kg και 1,5 € για κάθε επιπλέον κιλό.

Αντικαταβολή

Αν επιλέξετε μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή έχει επιπλέον χρέωση 2€. Η αντικαταβολή είναι διαθέσιμη για αποστολή εμπορευμάτων αξίας έως  120€.

Δωρεάν αποστολή

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες απο 50€ και άνω*.

*Δεν ισχύει για αποστολές στο εξωτερικό

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Papalines.gr, υπό την επιφύλαξη των παραπάνω όρων, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 2-5 εργασίμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών. Για τα προϊόντα που έχουν την ένδειξη «Κατόπιν παραγγελίας» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές μας ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 6-10 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) ανάλογα με την κατηγορία του προϊόντος.

Β) Για αποστολές Κύπρου.
Οι αποστολές θα πραγματοποιούνται με ΕΛΤΑ Courier και η χρέωση είναι 16€*. Ο χρόνος παράδοσης είναι 6-8 εργάσιμες ημέρες.

Γ) Αποστολές Ευρώπη.
Οι αποστολές θα πραγματοποιούνται με τα Ελληνικά ταχυδρομεία και η χρέωση είναι 16€* για δέματα μέχρι 500γρ. Ο χρόνος παράδοσης είναι 6-8 ημέρες.

Δ) Αποστολές στις ΗΠΑ.
Οι αποστολές θα πραγματοποιούνται με τα Ελληνικά ταχυδρομεία και η χρέωση είναι 16€* για δέματα μέχρι 500γρ. Ο χρόνος παράδοσης είναι 12 ημέρες.

*Για ογκώδη δέματα (άνω των 500γρ) θα ενημερωθείτε για το επιπλέον κόστος.

Follow us
TOP

Η ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ 0