Επιστροφές – Αλλαγές Προϊόντων

Σε περίπτωση  που το προϊόν το οποίο λάβατε είναι ελαττωματικό ή
είναι διαφορετικό προϊόν από αυτό που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία σας, τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής και τα έξοδα επαναποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά την Papalines.gr.

Σε περίπτωση που το μέγεθος ή το χρώμα κάποιου προϊόντος δεν σας ταιριάζει και επιθυμείτε αλλαγή με άλλο προϊόν ή εάν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε προϊόντα που έχετε λάβει τα οποία δεν είναι ελαττωματικά, για προσωπικούς λόγους, τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν την Papalines.gr αν πρόκειται για την πρώτη σας παραγγελία και αποκλειστικά εσάς για κάθε επόμενη σας παραγγελία. Η νέα παραγγελία θα πρέπει να έχει ίση ή μεγαλύτερη αξία από αυτήν που αντικαθιστά.

Στις παραπάνω περιπτώσεις θα πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο σταθερό 22510 54125 ή με email στο info@papalines.gr και να αναφέρετε το περιστατικό.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ Ή ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αλλαγές ή επιστροφές για ηλεκτρονικές παραγγελίες εντός Ελλάδος, μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από τον πελάτη.

Για οποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός Ελλάδος, οι αλλαγές ή επιστροφές για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής

Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή, θα πρέπει τα προϊόντα και οι συσκευασίες τους να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, να μην  έχουν φορεθεί, τροποποιηθεί ή πλυθεί και να μην έχουν αφαιρεθεί το καρτελάκι και το barcode.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από το νόμιμο παραστατικό πώλησης (απόδειξη), το οποίο θα εσωκλείεται εντός του δέματος.

Στην περίπτωση που δεν τηρηθούν τα παραπάνω, το Papalines.gr δεν δέχεται να προχωρήσει σε αλλαγή και ο πελάτης παραλαμβάνει εκ νέου την αρχική του παραγγελία και επιβαρύνεται εκ νέου με όλα τα έξοδα αποστολής.

Προχωρήστε στην επιστροφή των προϊόντων ως εξής:

1) Συμπληρώστε το αίτημα επιστροφής που θα βρείτε στην καρτέλα ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ στο κάτω μέρος του eshop μας.

Για όσους έχουν δημιουργήσει λογαριασμό, άπλα συνδέονται και θα βρουν στον πίνακα ελέγχου την επιλογή Αίτημα επιστροφής.

2) Αποστέλλετε τα προϊόντα που θέλετε να αντικαταστήσετε με την ίδια εταιρεία ταχυμεταφορικής (ΕΛΤΑ Courier) που τα παραλάβατε.
Μόλις παραλάβουμε το δέμας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να μας υποδείξετε τα νέα είδη που επιθυμείτε να σας αποστείλουμε.

Αναμενόμενος χρόνος αλλαγής 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Διεύθυνση επιστροφών:
ΜΥΡΜΙΓΚΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Πατριάρχου Γρηγορίου 5, Μυτιλήνη, Λέσβος
Τ.Κ. 81131
Τηλέφωνο: 22510 54125

Follow us
TOP
Η ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ 0